петък, 30 септември 2011 г.

Онлайн маркетинг гуруто на Lady Gaga, Beyonce и Adele идва в София за SeeMe 6 (видео)!

Може би сте научили новината от последните 24 часа, че най-големият дигитален музикален магазин - iTunes вече официално стъпи и в България? Е, ето ви една още по-гореща новина за всички, обичащи музиката в България:

Гоги Гупта - гуруто на онлайн маркетинга на редица световни поп звезди като Lady Gaga, Beyonce, Adele, Ke$ha, Pittbull пристига в България след седмица като специален гост-лектор на музикалната конференция SeeMe 6!

Гоги Гупта е основател на Гупта Медиа и уважаван маркетолог в музикалната индустрия, както в Америка, така и в останалата част на света. Той е доверен стратегически съветник на най-влиятелните мениджъри на звукозаписни гиганти, музикални фестивали и телевизионни канали.

Той ще води лекцията Digital Marketing for the Music Industry - You can do it!, която ще се проведе на 8-ми октомври от 16:30 ч. в Sofia Live Club, като част от супер амбициозната програма на SeeMe 6! По традиция, най-важните моменти и изказвания на участниците ще можете да следите в реално  време тук – в блога на ПРОФОН, както и в нашите местенца във facebook и twitter!


Почти всички, замесени в музикалния бизнес ежедневно търсят отговори на въпросите: как да покажеш своя музикален продукт на възможно най-много хора и да предложиш максимум забавление на феновете си в YouТube; как се постига оптимално присъствие онлайн с минимален маркетинг бюджет; хората са „харесали” продукта и фен страницата ти – ОК, а сега накъде?; защо писането на твоята Facebook страница не е достатъчно и какво още трябва да се случва там?; възможно ли е да създадеш сензация за една нощ само чрез магията на глобалната мрежа? 

На тези и на много други въпроси звездите откриват отговор в професионалните решения и маркетингови стратегии на Гоги Гупта и неговата престижна онлайн агенция в света, специализирана и окачествена като #1 в световния музикален дигитален маркетинг.





“Ние сме музикални маниаци и технологични циници. Ние сме амбициозни ентусиасти, големи мислители, художници-фантасти, аматьори диджеи и груби шегаджии,” - така се самоопределя екипът на Гоги Гупта.
Между 8 и 10 октомври можете да черпите информация от най-добрите в бранша, да се срещнете с най-успешните мениджъри на европейската музикална индустрия в момента, да си поговорите с тях и да им зададете въпросите си – до музикалната конференция SeeMe 6 – остава само седмица!

Ето и какво се случи миналата година на SeeME 6 по време на панела за музика и социални мрежи:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Може също да харесате: