сряда, 15 септември 2010 г.

SeeMe 5 започва!!! Ден 1 - превю!


Точно в 13:30 днес стартира церемонията по откриването на петото издание на най-голямата музикална конференция в Югоизточна Европа – SeeMe! Всичко най-интересно, което се случва днес между 13:30 и 20:00 ще можеш да следиш ТУК, ВЪВ ФЕЙСБУК ИЛИ ТУИТЪР!!!

Ето и какво да очакваш:

В 14:00 мениджърът на най-големите продуценти и композитори в Англия – Стивън Бъд; човекът, отговорен за румънската инвазия на световната музикална сцена –Дан Попи; организаторът на най-големите музикални събития в Холандия Петер Шмид и мениджърът на Канадската асоциация на независима музика – Шайн Шапиро ще говорят за това как музиката на една страна я прави по-привлекателна дестинация, променя ли музиката начина, по който се възприема дадена държава, как изпълнителите и музиката могат да допринесат за имиджа на дадена страна и как се подпомагат и финансират музикални проекти.

От 16:30 можеш да се включиш в една много специална лекция, свързана с музиката и околната среда, с участието на лектори от WWF. Повече няма да ти кажа, но можеш да си сигурен, че този панел ще бъде нещо уникално!!!

Последната дискусия за деня стартира в 18:00 и е озаглавена “Истински успешно” или “Truly Successful”. Петер Шмид ще говори за международния културен проект или как да развием успешен международен културен музикален проект. От българска страна ще се включат Мария Илиева, Биг Ша, Любо Киров и мн. др.

А НАЙ-ХУБАВОТО Е, ЧЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МОЖЕШ ДА ЗАДАВАШ ВЪПРОСИ, КЪМ ЛЕКТОРИТЕ ТУК, ВЪВ ФЕЙСБУК ИЛИ ТУИТЪР!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Може също да харесате: