вторник, 14 септември 2010 г.

Първи пост на ПРОФОН! :)

Здравейте!

Тъй като това е първият ми пост тук, ще добавя малко актуална информация за себе си. Като начало - приятно ми е, аз съм ПРОФОН - дружество на изпълнители и музикални продуценти. Занимавам се с колективно управление на правата им, винаги, когато се използва тяхната музика - когато пускат музика по радиото, по телевизията, по онлайн радиостанциите, в любимото ти кафе или дискотека, във фитнеса, в мола, в ресторанта и навсякъде, където се сетиш. Сигурен съм, че харесваш музиката , имаш любими изпълнители и любими песни, които обичаш да слушаш навсякъде, където се намираш. Е, аз се грижа за това тези изпълнители и всички хора, които са работили по песните, да получат необходимото възнаграждение за това, че тези песни са били пускани на местата, които споменах по-горе. За да продължават да правят хубави нови парчета, любимите ти музиканти, групи и певци трябва да получават стимул за това, нали така! :)

Ето и някои от последните новини около мен. Имам страшно много приятели навсякъде по света - всъщност всички изпълнители, техните музикални компании и техните дружества са ми приятели. Този петък (17 август) в България ще гостува г-н Лаури Рехард от Международната федерация на звукозаписната индустрия.

В разгара на лятото пък, с Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация подписахме рамково споразумение за уреждане на правата за музиката, която използват.

Преди това станах приятел и с много онлайн радиостанции, които стават все повече и все по-добри., както и с британското дружество PPL.

Благодарение на това, вече работя с всички изпълнители и продуценти от Англия, а правата на българските им колеги са защитени винаги, когато пускат БГ музика на Острова.

Все повече български изпълнители и продуценти стават членове на Профон, а списъкът с имената им към момента можеш да видиш тук.

Това беше първият ми пост, ако искаш можеш да ми станеш приятел във Фейсбук или Туитър, минавай често, защото тук ще бъде интересно. :)

И за финал те оставям с едно чисто ново българско парче:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Може също да харесате: